Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Oamenii spun mereu că femeile din California sunt obsedate de aspectul lor, dar cred că trebuie să ai grijă de tine, pentru tine.

Oamenii spun mereu că femeile din California sunt obsedate de aspectul lor, dar cred că trebuie să ai grijă de tine, pentru tine.

Oamenii cred că nu nu mai eşti interesat de sex o dată ce îmbătrâneşti. Acum putem aprecia altfel lucrurile decât atunci când aveam 25 de ani. 

Cu bărbatul ideal, este genial, însă sunt foarte selectivă.

Faci o greşeală, mergi înainte.

N-am nicio obsesie despre nimic, în afară de sănătatea mea.

Îmi place ciocolata neagră, dar voi gusta câte o bucată doar ocazional.

Mai am plăceri, ador libertatea. Vârsta nu are importanţă. Dacă întâlnesc un bărbat de 40 de ani plictisitor, nu ma interesează. Dacă e cineva de vârsta mea, căruia îi place să râdă şi să meargă la cinema şi la piscină şi să mănânce mâncare bună… atunci lăsaţi-mă să-l cunosc…

Linda Gray

A fost o sincronizare perfectă, oamenii au dorit să îi cunoască pe americanii bogaţi cu toate problemele lor. Toată lumea vrea să creadă că dacă ai toţi banii din lume, maşini şi afaceri nu ai probleme. Însă apoi puteai arăta către aceşti bogaţi care aveau o mulţime de probleme, aşa că a fost drăguţ că s-a putut face o comparaţie şi oamenii au putut vedea că vieţile lor nu erau de fapt frumoase. În plus, a fost un mod minunat de distracţie care i-a distras de la viaţa de zi cu zi.
Despre ea chiar s-ar fi spus că ar avea origini româneşti, căci mama sa s-ar fi născut la Bucureşti în 1923, însă totul s-a dovedit a fi total fals. Cu toate acestea, actriţa americană care a ajuns la venerabila vârstă de 78  de ani este într-o formă de zile mari, în ciuda unei vieţi tumultoase şi a unui rol în pielea căruia s-a simţit ciudat.
Născută la 12 septembrie 1940, la Santa Monica, California, actrița americană Linda Gray este faimoasă grație rolului din serialul „Dallas”, în care a interpretat-o pe Sue Ellen, soția alcoolică a maleficului JR Ewing. Linda a crescut în Culver City, California, într-o familie în care tatăl său era ceasornicar într-un magazin, iar mama Marjorie a trebuit să aibă grijă de ea și de sora sa Betty. Linda, fiind un copil timid a crescut prin cartier, a fost trimisă sa studieze la Școala Dale Carnegie, iar debutul său în lumea artistica îl face în 1963 în “Palm Springs Weekend”, ca apoi să aibă apariții în filme de televiziune, precum “All That Glitters”, “Murder in Peyton Place”, “Big Hawaii”, “Emergency”, “Not in Front of the Children”, în 1991 apare în “Oscar”, alături de Sylvester Stallone și Ornella Muti, în anul 1993 are un rol în “Moment of Truth Why My Daughter?”, precum și în “Bonaza The Return”. În 1994 Aaron Spelling o distribuie în serialul “Melrose Place”, și tot în același an apare și în serialul “Models Inc”, unde o interpretează pe Hillary Michaels.
În 1996 apare tot în rolul lui Sue Ellen, în continuarea serialului Dallas, “Dallas: J.R. Returns” precum și în 1998 în “Dallas: War of the Ewings”. În 2004 are un rol și în serialul “The Bold and the Beautiful”, iar în 2006 apare în “Reflections of a Life”. Linda, fiind deținătoarea unei companii de producție, “LG Productions, Inc”, s-a implicat în diverse proiecte de caritate, contribuțiile sale ajutând persoanele fără adăpost, cu handicap și alte nevoi.
În tinerețe, vedeta a fost fotom
odel. În anii 1960, Linda Gray a jucat în numeroase reclame difuzate de televiziunea americană. Actrița a fost cooptată de CBS în distribuția „Dallas”, care a debutat pe micile ecrane în 1978. Între 2012 și 2014, Linda Gray a acceptat să joace alături de vechii săi colegi în două noi sezoane ale serialului, produse de TNT.
Actriţa Linda Gray, cunoscută pentru rolul Sue Ellen din serialul ”Dallas”, l-a comparat pe preşedintele american Donald Trump cu soţul său din film, JR Ewing, un magnat al petrolului şi personaj negativ în celebra serie de televiziune, relatează joi Press Association.
În ciuda faptului că la începutul acestui an s-au împlinit patru decenii de la transmiterea în premieră a serialului ”Dallas”, Gray a respins ideea că un personaj precum JR Ewing nu ar mai avea astăzi succes la public şi a declarat că Donald Trump, un cunoscut om de afaceri înainte de a deveni lider la Casa Albă, îi aminteşte de fostul său soţ din seria TV. ”Avem un preşedinte la fel. Astfel de personalităţi există şi în restul lumii, nu doar aici”, a declarat ea pentru Press Association.
”Este vorba despre acel tip cu personalitate puternică – cu ego, bani, afaceri şi afemeiat. Mă refer la personalităţi, personalităţi foarte importante. Ca în cazul lui JR, totul se învârte în jurul afacerilor – Cum putem realiza asta? Ce manevre putem face? Descopăr o mulţime de oameni care au averi enorme şi multă influenţă; ei pot influenţa o mulţime de persoane prin modul în care controlează lucrurile”, a spus actriţa.
Serialul ”Dallas” a fost transmis iniţial între anii 1978 şi 1991. O continuare a seriei, începută în 2012, nu a reuşit să se bucure de acelaşi succes şi a fost sistată după doi ani. Producţia originală rămâne, însă, una dintre cele mai populare serii TV din istoria Americii şi a fost totodată un succes şi în alte ţări, precum Marea Britanie. Gray consideră că popularitatea ”Dallas” se datorează fascinaţiei telespectatorilor pentru problemele celor bogaţi.
Actriţa l-a descris pe Hagman, care a decedat în 2012 la vârsta de 81 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul, drept ”cel mai bun prieten timp de 37 de ani” şi totodată ”fratele” ei. Când cei doi apăreau împreună în ”Dallas”, Hagman era mai bine plătit decât ea, a mărturisit Gray, care a dat asigurări că în prezent nu ar mai permite aşa ceva. ”Dacă mi s-ar întâmpla acum, m-aş duce şi aş spune direct: ‘Domnul Hagman şi cu mine (trebuie să) primim salariu egal’. S-a întâmplat în serialul nostru (inegalitatea salarială), însă la mijloc nu a fost deloc genul. Probabil a fost vina mea pentru că am fost foarte încântată că am o slujbă pe care o iubesc. Atât de recunoscătoare pentru că nu am crezut niciodată că o să am aceşti bani, bani frumoşi. Însă, dacă acest serial ar începe mâine, aş proceda complet altfel. Aş spune: ‘Mă scuzaţi, domnule Hagman, voi primi la fel ca dumneavoastră’. Asta s-ar întâmpla acum”, a subliniat actriţa care a adăugat că este în continuare foarte pasionată de actorie.


Gray a fost desemnată ambasadoare a bunăvoinţei pentru oraşul Dallas în semn de recunoaştere a contribuţiei sale la serial. Ea a declarat că se simte ”onorată” de rolul pe care l-a interpretat adăugând şi că ”iubeşte oraşul”.
La 75 de ani, actriţa Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen din serialul cult „Dallas’ a publicat autobiografia „The Road to Happiness is Always Under Construction’ în care şi-a povestit viaţa cu bucuriile şi dramele sale, cu suişurile şi coborâşurile.
Pentru Mail Online, ea a dezvoltat subiectele, vorbind cu sinceritate şi despre divorţ, sex şi fericire. Timp de 21 de ani, ea a fost căsătorită cu fotograful Ed Thrasher cu care s-a măritat în 1962, pe când era foarte tânără. Însă nu s-a simţit iubită, lucru care a dărâmat-o, însă a încercat să-şi salveze căsnicia. I-au trebuit însă 21 de ani să iasă din acest mariaj.Faptul ca s-a măritat atât de tânără are legătură cu copilăria sa dificilă, dominată de o mamă care avea mari probleme cu alcoolul. Actriţa a mărturisit că nu a iubit-o pe cea care i-a dat viaţă, în timp ce tatăl său a fost cel care a încercat să păstreze echilibrul în familie, având şi el minusurile sale însă. „Era formidabil… toată lumea îl iubea. Însă nu ne-a dat niciodată vreo dovadă de afecţiune. Era doar prezent, precum o mobilă’, îşi aminteşte actriţa cu tristeţe.
Cuplul nu comunica aproape deloc, soţul său lăsându-i bileţele pe frigider. „Era precum tatăl meu, nu spunea mare lucru”.
Linda a început să facă terapie de grup, încercând să se descopere. A reuşit să îşi convingă şi soţul să meargă, dar s-a întâmplat o singură dată. Actriţa îşi aminteşte cum soţul îi spunea că au nevoie de o piscină sau de un teren de tenis, iar ea trebuia să facă o reclamă pentru a plăti toate aceste lucruri.

Surse:
agerpres.ro
viva.ro
autori.citatepedia.ro
youtube.com

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie