Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Previziuni astrologice pentru perioada 8-14 iulie 2017

Berbec

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale sporite în intensitate de faza Lunii Pline în Capricorn care va avea loc în ziua de 9 iulie şi care va angaja, îndeosebi, axa caselor IV – X. Puternic impact emoţional al evenimentelor, fie ele şi modeste ca motivaţie reală, asupra nativilor care vor avea impresia că ating limita suportabilităţii, de unde şi posibilele lor ieşiri nervoase de exasperare. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, ipostaze inedite provocate de întâlniri – surpriză sau de felul în care decurge o seară petrecută alături de cunoscuţi şi apropiaţi. Comportament şi fel de a vorbi autoritar marcat de dorinţa expresă a Berbecilor de se constitui ca nişte super adviser-i, dorind să-i subordoneze pe copii voinţei lor inflexibile, ceea ce poate stârni replici pe măsură („şuturi verbale”) sau să „pună punctul pe i” într-o relaţie afectivă. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, moment mai relaxat când, înşişi nativii vor dori să lase locul toleranţei, îngăduinţei şi blândeţii, când ei vor avea nevoie să se calmeze şi să se izoleze de forfota cotidiană pentru a-şi reface puterile sau pentru a medita în voie. Posibil context favorabil pentru cei care susţin examene şi verificări preliminare ale cunoştinţelor la probele orale ale unor materii de studiu. Nota generală a săptămânii va fi dată fie de călătoriile pe termen scurt sau pe distanţe mici care se vor defăşura normal, plăcut sau util şi de chestiunile gospodăreşti care nu le vor face plăcere şi care îi vor implica direct pe nativi chiar dacă aceştia vor avea altceva mai util sau mai urgent de făcut în acea perioadă.

Taur

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, se conturează aspecte importante ce ţin de mentalitate, concepţie despre viaţă sau conduită, condiţionate de o scară de valori personale şi de interesele ori de provocările, limitările şi întârzierile care le pot da peste cap programul de viaţă sau îi pot pune în dificultate prin opţiunile pe care vor trebui să le ia şi pentru care vor trebui să sacrifice nişte principii la care ţin mult. Etapă a constrângerilor dar şi a tentativelor eşuate de a rezolva totul pe calea dialogului, ipostază determinată sau amplificată de impactul fazei de Lună Plină, din dimineaţa zilei de 9 iulie, care va opera pe axa caselor III – IX şi care va genera dificultăţi legate de deplasări efectuate împotriva voinţei sau chefului lor de moment sau care vor fi acompaniate de încurcături, întârzieri determinate de blocajele în trafic, condiţiile meteo sau devierea traseului. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, premize pentru o întrecere, o competiţie sau o confruntare care se desfăşoară la nivelul dialogului, al schimbului de impresii şi argumente. Taurii vor dori să se impună cu orice preţ. Această tendinţă rezumativă se va observa şi în relaţiile de familie pentru că nativii nu vor suporta să fie contrazişi. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, unele persoane vor simţi nevoia să se sfătuiască cu cineva asupra unei chestiuni precise, alteori vor dori să schimbe impresii, să depene amintiri şi poveşti, pentru că, la sfârşitul săptămânii, se vor realiza şase trigoane între planetele în tranzit prin Rac şi Peşti care vor da felului lor de a vorbi o nuanţă personală, subiectivă, tandră şi profund sensibilă, cu iz nostalgic.

Gemeni

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, problemele băneşti curente sau cele care privesc sumele mari ori câştigurile substanţiale provenind din drepturi (redevenţe, tantieme, plata unei munci ocazionale) vor fi dificil de rezolvat iar situaţiile care vor genera respectivele nereguli, blocaje şi întârzieri vor ţine de factori subiectivi: mofturi, ambiţii şi piedici născocite abuziv de către cei care trebuie să facă acele plăţi. Pentru că există riscul să se afle în imposibilitatea de a accesa bani din cont sau de a face plăţi cu cardul, din varii motive (expirare, pierdere, blocare, orar defectuos, etc.), nativii trebuie să nu rămână fără bani cash la ei. Aceste neajunsuri vor fi resimţite mai intens în ziua de 9 iulie sau, cu o zi înainte şi după acest reper. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, premize interesante şi totodată importante care se dezbat prin viu grai ori care se nasc în contextul unei întâlniri, a unei scurte deplasări. Gemenii pot fi admiraţi, respectaţi sau ascultaţi. Cei ce vor susţine probe la examene, teste şi verificări ale cunoştinţelor vor fi în formă fizică şi psihică bună; în mod normal, ei nu ar trebui să aibă emoţii sau trac. Unii (elevi, adolescenţi, studenţi) vor putea impresiona comisia, juriul sau un examinator prin temeinicia pregătirii lor. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, posibil mic succes moral, profesional sau de public; Gemenii se vor simţi bucuroşi, mândri sau flataţi de laudele şi aprecierile care vor fi făcute la adresa lor de faţă cu multă lume.

Rac

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, vechile conflicte se pot relua fără şansa de a fi soluţionate sau temperate. Principala formă sub care acestea vor fi resimţite este lezarea directă a nativului în interesele lui, în statutul lui. Una dintre cauze ar putea fi alterarea continuă a relaţiilor matrimoniale, acutizarea divergenţelor cu asociaţii ori de felul în care se desfăşoară un litigiu. Contextul nu este favorabil depoziţiior şi dezbaterilor pe fond a unei cauze în justiţie, mai ales în preajma datei de 9 iulie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn. Posibile complicaţii „colaterale” în direcţia averii personale, a patrimoniului familial sau a statutului locativ/imobiliar ori în direcţia ipostazelor publice şi a capacităţii de exercitare a funcţiei. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, nativii vor dori să rezolve cum vor ei, în codiţiile impuse de ei, relaţiile contractuale, de muncă şi valorificare a prestaţiei lor profesionale stabile (salariu) sau ocazionale (colaborare). Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, perioadă bună pentru preocupările superioare, pentru obţinerea performanţelor prin pregătire de excepţie (specializare, super-specializare, cursuri de măiestrie). Perioadă în care rafinamentul mental şi subtilitatea în gândire vor fi condiţiile prin care nativul s-ar putea remarca sau ar avea succes.

Leu

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, se vor contura două direcţii de evoluţie a celor mai semnificative schimbări posibile: cea legată de regimul muncii şi cea privitoare la sănătate. Pentru unii nativi, în aceste zilele, se poate ridica nivelul de efort fizic sau intelectual, impus de un volum sporit de sarcini de serviciu, de înmulţirea factorilor care împiedică buna desfăşurare a muncii (restructurări, mutări de sediu, schimbări majore în administrarea instituţiei, competenţe noi, modificări legislative, consecinţe juridice ş. a.). În planul sănătăţii, organismul Leilor va fi mai sensibil faţă de factorii alimentari, medicamentoşi sau de mediu care provoacă alergii, urticarii, intoleranţe digestive. În unele cazuri, se poate reactiva sau acutiza o suferinţă osoasă, reumatismală sau provocată de o imunitate scăzută (inclusiv bolile auto-imune). Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, perioadă în care unor nativi le va face plăcere să se grozăvească: vor să fie priviţi ca nişte persoane încărcate de calităţi, care vor să lase impresia că sunt şefii de facto cărora nu le-a venit, încă, numirea oficială. Etapă a orgoliului personal. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, griji sau gânduri apăsătoare cu privire la bani – cei pe care trebuie să-i primească, ori cei pe care trebuie să-i dea – şi calcule, uneori lipsite de precizie şi obiectivitate, care le provoacă fie o spaimă nejustificată, fie un entuziasm disproporţionat. Nota generală a săptămânii constă în ajutorul venit de la prieteni, în dialogurile utile prin informaţiile şi sfaturile primite ori prin starea de bine, de muţumire sufletească, de încântare şi bucurie trăită alături de cei apropiaţi lor prin gând şi faptă.

Fecioara

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, pot fi afectate relaţiile dintre părinţi şi copii sau cele sentimentale. Luna Plină din 9 iulie va pune la încercare sensibilitatea Fecioarelor, care ar putea reacţiona cu asprime şi uneori chiar cu o surprinzătoare brutalitate. Părinţii nu vor pregeta să treacă la măsuri drastice. În relaţiile sentimentale, mai ales în cazul celor care s-au construit întâmplător, pe bază de capriciu, plictiseală sau interes, îşi pot face loc atitudini noi, ca un fel de trezire la realitate sau de saţietate faţă de lungul şir de compromisuri şi indulgenţe pe care nu mai au chef să le facă. Dacă relaţia scârţâie de mai mult timp, acum, se poate produce o ruptură definitivă sau, de la caz la caz, temporară, o înstrăinare, întreruperea dialogului, supărare sau mânie. Afectate de certuri şi reproşuri pot fi şi relaţiile cu unii prieteni. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, se poate spune că, în mintea unor Fecioare, va încolţi un plan de mărire, de revanşă ori de recuperare a imaginii stricate prin gesturi spectaculoase. Pentru alţi oameni, ar putea fi vorba de dorinţa de a-şi recăpăta mentalul puternic de altă-dată. O revigorare ar fi posibilă prin voinţă, auto-educaţie, supraveghere, terapii cognitive. Posibilă abordare a unei afecţiuni organice prin terapii alternative care să aibă un rezultat spectaculos, mai ales dacă va fi vorba de acupunctură, băi galvanice, terapii pe bază de elecro-magnetism. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, unele relaţii parteneriale pot trece printr-o perioadă scurtă dar bună şi utilă: împăcare, dialog, ascultarea şi analiza atentă a dorinţelor „celuilalt”, disponibilitate pentru armonie şi cooperare cu singura condiţie ca, alte tranzite alunecoase să nu activeze latura vicioasă a slăbiciunii de caracter a unora sau a încercării de a-l păcăli pe nativ prin „metoda învăluirii”.

Balanta

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, familia şi cariera devin prioritare în aceste zile atât din cauza opoziţiilor făcute de Soare şi Marte la Pluton cât, mai ales, din cauza Lunii Pline din 9 iulie, pe direcţia Rac/Capricorn, care va angaja casele IV – X într-o adevărată aventură. Nu atât schimbările vor reprezenta elementul important cât lupta cu trecutul pe care, unii, îl vor apăra sau de care, alţii, nu se vor putea desprinde. Se vor accentua nemulţumirile, blocajele, conştientizarea unor întârzieri sau frica de nu pierde „ultimul tren” într-o direcţie de viaţă esenţială. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, nativii vor reuşi să-şi domine, să-şi influenţeze sau să-şi impresioneze prietenii, exercitând o adevărată fascinaţie asupra acestora. Evoluţie surprinzătoare a unor relaţii de colaborare şi parteneriat care se pot transforma, brusc, într-o prietenie apropiată sau, invers, consolidarea unei prietenii printr-un proiect comun a cărui iniţiativă îi va aparţine nativului. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, moment special în evoluţia unei vindecări prin contribuţia psihicului care poate face un salt de la îndoială la speranţă, de la neîncredere la certitudine cu privire la eficienţa unei intervenţii chirurgicale. Contribuţie importantă a tratamentelor blânde, neconvenţionale (terapie prin artă, muzică, sacro şi meloterapie, terapie ocupaţională), în consolidarea efectului medicaţiei de bază. Posibil moment de „graţie”, de noroc special, de împrejurare ieşită din comun, găsirea unei soluţii profesionale avantajoase (un loc de muncă mai bun, o schimbare de statut profesional, o preocupare nouă, o responsabilitate nouă), care să-i permită nativului să-şi etaleze calităţile şi să-şi valorifice talentul şi însuşirile personale speciale.

Scorpion

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, călătoriile şi comunicarea vor fi sub cod roşu. Două opoziţii astrale la care participă doi malefici (Pluton şi Marte) precum şi efectul fazei de Lună Plină din 9 iulie vor fi elemente astrale responsabile de o semnificativă răsturnare a normalităţii. Ceea ce se putea rezolva simplu, printr-un dialog, printr-un telefon sau printr-un mesaj folosind tehnologia modernă acum va fi imposibil de soluţionat; nu le vor fi de folos, nativilor, nici discuţiile interminabile, nici şirul lung de argumente, nici dovezile grăitoare dar de care nu se va ţine cont. Scorpionii vor avea probleme în a susţine un dialog raţional. Trăirile intense, revolta, subiectivismul vor lua locul măsurii şi logicii. Aspect extrem de prost pentru cei care susţin examene; candidaţii se vor încurca în detalii, vor pierde timpul necesar elaborării unei lucrări în timpul limită acordat, vor greşi, o vor lua de la capăt şi tot aşa, oferind argumente examinatorilor să-i depuncteze. Probele orale vor suferi de pe urma impactului emoţional al momentului (trac) sau al ipostazelor mai puţin confortabile în care se va desfăşura examinarea. Călătoriile pot fi presărate cu mai multe episoade care vor complica sau prelungi deplasarea din cauza problemelor tehnice, stării speciale a unui drumul, condiţiilor meteo nefavorabile. Cele mai prost aspectate vor fi, pentru aceşti nativi, excursiile la munte, sporturile la altitudine, alpinismul, drumeţiile prin locuri riscante. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, interesul principal al nativilor se va îndrepta spre public, imagine, notorietate, confruntare de opinii, câştigarea sau menţinerea neştirbită a autorităţii pe fondul unor posibile contestări. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, interes pentru latura afectivă: chef de aventură, de sentimente împărtăşite, de reechilibrare prin tandreţe, duioşie, emoţie. Moment favorabil pentru creaţie şi interpretare artistică.

Sagetator

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, banii din salariu, câştigurile din vânzări sau investiţiile, moştenirile şi fructificarea tuturor înlesnirilor şi ajutoarelor materiale vor trece printr-un blocaj sau printr-o stagnare. Nativii vor primi influenţa fazei de Lună Plină în Capricorn, din 9 iulie, pe axa celor două case ale banilor; pe unii îi va pune în situaţia de a conştientiza o realitate de care n-au ţinut cont până acum, drept pentru care au „zburdat”, cheltuind în stânga şi-n dreapta, pe alţii, mai lucizi, îi va avertiza cu privire la viitor şi la consecinţele deciziilor pe care trebuie să le ia. Fără a atrage un pericol bănesc, etapa va avea datele unei replieri responsabile de proiect, de conduită sau de strategie financiară personală. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, idei bune în conflict cu vechile principii de viaţă, gânduri de mărire, de progres, de succes, dorinţă de afirmare profesională sau personală prin iniţiativă şi curaj. Teoretic, nu sună rău; practic, va fi un antrenament util. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, sentimente bune, calde, faţă de rude; compasiune şi solidaritate cu problemele celor din familie. Dorinţă de confort şi relaxare. Posibile ipoteze care privesc statutul unui bun imobiliar sau funciar în posesia căruia pot intre pe căi diferite. La sfîrşitul săptămânii va începe să funcţionze trigonul (relaţie armonică) între cei doi Benefici (Venus şi Jupiter), ceea ce ne sugerează apropierea de oportunităţi şi rezolvări prin asocieri necesare şi intervenţii salutare ale unor cunoscuţi.

Capricorn

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, planul vieţii personale este cel mai important segment astral din ansamblu hărţii cerului acestor nativi. Tot ce ţine de asocieri, contracte, scrise sau verbale, personale sau oficiale, relaţii de afaceri, rivalităţi sau procese reprezintă un factor de stres pentru Capricornii care nu-şi găsesc liniştea sub impactul unor opoziţii dure, ale unor planete denumite „malefice” la care se va adăuga, în ziua de 9 iulie, faza Lunii pline produsă în sectorul zodiacal natal Ar mai fi de subliniat relaţia specială pe care aceste configuraţii o fac, tot în registrul astral negativ, cu Uranus, aflat în casa familiei şi a patrimoniului, pe care o bombardează cu impulsuri, diferite ca semnificaţie şi intensitate, dar care, de la caz la caz, pot lua aspectul confruntărilor responsabile dar şi al unor ciudate imposibilităţi de a demonstra şi apăra un interes. Premiza judecăţii, a dreptăţii sau a legitimităţii, deocamdată, e în umbră. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, efort uriaş de fantezie şi imaginaţie în ideea „de a face bani”. Dinspre muncă sau dinspre casa rolului social, se poate aprinde o lumină ce trebuie cercetată îndeaproape. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, mică escapadă menită să relaxeze, întâlnire plăcută, vizită a unei persoane simpatice, dialog liniştitor. Cei care se vor prezenta la examene par a fi ocoliţi de ghinion.

Varsator

Noroc că, cele mai grele aspecte ale perioadei cuprinse între 8 şi 10 iulie dimineaţa, se vor plasa pe axa caselor VI – XII. Este adevărat că vor fi angajate cele două case ale sănătăţii (boli scurte, curente, de fiecare zi şi cele cronice) şi ca efect, unii nativi s-ar putea simţi prost din punct de vedere organic sau psihic: oboseală, greutate în mişcări, mobilizare lentă, dureri osoase a căror origine cuprinde toată paleta de la entorse şi fracturi, la dureri reumatismale, demineralizări până la sensibilitatea aparatului digestiv, care se va pune „în grevă”: nu va tolera multe alimente şi mâncăruri, va respinge unele medicamente sau tratamente din cauze subiective (miros neplăcut, gust, senzaţie de cald, de frig, de usturime, etc.). Dar, partea bună de care vorbeam, la început, este că acest tranzit va fi cel mai estompat din întregul zodiac, astfel încât, efectele lui nu vor fi atât de rapid şi de dramatic resimţite de organismul nativilor sensibili şi hiperreactivi. În acest răstimp, va avea loc Luna Plină în Capricorn; de aceea, Vărsătorii, indiferent de vârstă şi constituţie fizică, ar fi bine să se abţină de la mesele copioase, să accepte două zile de regim alimentar ori chiar să recurgă la dietă. Şi, pentru că, estimăm noi, starea lor de spirit va fi schimbătoare şi apăsătoare ei trebuie să caute liniştea într-un mod de viaţă care să nu-i solicite şi să nu recurgă la psihică bună sau chiar foarte bună (se va activa un trigon regal pe semne de Aer, cu Luna în zodia lor natală). Vărsătorii vor avea chef de distracţie, de aventuri, de poveşti de dragoste şi-şi vor consuma rezervele de imaginaţie pentru a-şi face viaţa cât mai frumoasă. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, posibil câştig bănesc sau avantaj material rezultat din bunăvoinţa cuiva sau dintr-o circumstanţă favorabilă la locul de muncă (primă, recompensă, etc.).

Pesti

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, relaţiile de prietenie vor intra într-un adevărat colimator. Fie se vor petrece prea multe evenimente deodată care vor pune respectivele relaţii într-o situaţie penibilă, unii prieteni de-ai Peştilor dând bir cu fugiţii sau reacţionând egoist, cu indiferenţă; fie aceste evenimente vor avea darul de a scoate la iveală adevăratul caracter al acelor persoane. Oricum, cel puţin o despărţire de un prieten este posibilă, dacă, nu cumva, detaşarea de un grup întreg, pe care Peştele îl va părăsi pentru a se proteja de riscurile pe care vecinătatea lor le-ar presupune. În cazul relaţiilor sentimentale, Peştii vor da dovadă, spre propria lor uimire, de intransigenţă. Astfel că, oricât de mare ar fi dragostea lor pentru o persoană, nu-i vor mai tolera aceleia derapajele şi complicaţiile inutile. Între 10 iulie, după ora 08:35 şi 12 iulie, după-amiaza, context astral potrivit pentru combinaţii profesionale: planuri legate de acceptarea sau de părăsirea unui loc de muncă, joc de interese din care mândria şi orgoliul nu lipsesc. Uneori, Peştii vor fi tentaţi să ocupe o funcţie numai pentru a demonstra celor din jur valoarea şi capacitatea lor şi vor face asta dovedind prin muncă şi nu lăudându-se. Atenţie la posibilele tulburări minore de circulaţie periferică, de oboseală a inimii sau de fiziologie a membrelor inferioare, în zona de la genunchi spre labă. Între 12 iulie, după ora 18:52 şi 14 iulie, Luna va tranzita semnul Peştilor şi le va da noi stări (de bine) dar şi noi sugestii astrale. Astfel, pe fondul a nu mai puţin de şase trigoane pe semnele de Apă, nativii vor trăi în băi de spiritualitate, de credinţă, de sensibilitate superioară, manifestată prin artă, lectură, spectacol, trăire artistică. Emoţia, duioşia şi căldura sufletească le vor umple sufletul dându-le o aură specială şi o prezenţă plăcută în societate.

Surse:
horoscopurania.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 6 =

42 − 36 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie