Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prins în flagrant când vindea canabis la Olteniţa

Un tânăr din Olteniţa, prins în flagrant în timp ce vindea droguri, a fost pus sub control judiciar de către procurorul de caz pentru 60 de zile. Suspectul a fost descoperit de oamenii legii pe 20 aprilie când comercializa canabis.

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant delict un bărbat care comercializa droguri. La domiciliul său au fost găsite aproape 13 grame de cannabis şi aproximativ 33.000 de euro.

Tânărul din Olteniţa este bănuit de trafic de droguri de risc.
Anchetatorii spun că acesta a fost surprins în flagrant delict la 20 aprilie, în timp ce comercializa droguri de risc în Olteniţa. De la locuinţa acestuia au fost ridicate aproximativ 13 grame de cannabis şi sume de bani, echivalentul a aproape 33.000 de euro.

Față de acesta, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar de 60 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Oltenița și al jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + nine =

53 − = 47

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie