Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prins în flagrant când vindea canabis la Olteniţa

Un tânăr din Olteniţa, prins în flagrant în timp ce vindea droguri, a fost pus sub control judiciar de către procurorul de caz pentru 60 de zile. Suspectul a fost descoperit de oamenii legii pe 20 aprilie când comercializa canabis.

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant delict un bărbat care comercializa droguri. La domiciliul său au fost găsite aproape 13 grame de cannabis şi aproximativ 33.000 de euro.

Tânărul din Olteniţa este bănuit de trafic de droguri de risc.
Anchetatorii spun că acesta a fost surprins în flagrant delict la 20 aprilie, în timp ce comercializa droguri de risc în Olteniţa. De la locuinţa acestuia au fost ridicate aproximativ 13 grame de cannabis şi sume de bani, echivalentul a aproape 33.000 de euro.

Față de acesta, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar de 60 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Oltenița și al jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + eleven =

+ 2 = 10

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie