Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 24-27 august

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil în nordul țãrii și la munte și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre 3…4 grade.

Joi 24 august
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țãrii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2…3 grade în depresiuni și 19 grade în nordul litoralului.

Vineri 25 august
Vremea se va menține frumoasã, iar valorile termice vor continua sã creascã și se vor situa ușor peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil în nordul țãrii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 32 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre 5…6 grade.

Sâmbătă 26 august
Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte și în nordul teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral și cele mai ridicate în sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23 de grade în Dealurile de Vest.

Duminică 27 august
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, local în regiunile sud-vestice și izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zonele montane, unde, pe arii restrânse vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în Delta Dunãrii.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 12…13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre 10 grade.

Joi 24 august
Vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 10 grade.

Vineri 25 august
Vremea se va menține frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã, spre 12 grade.

Sâmbătă 26 august
Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 16…17 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Duminică 27 august
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 83 = 85

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie