Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 28-31 august 2015

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între

griechenland, insel lefkada

8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade în Dealurile de Vest și Delta Dunãrii.

Vineri 28 august

Vremea va fi cãlduroasã dupã-amiaza în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 de grade, izolat mai scãzute pe litoral pânã la 27 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în Deltã.

Sâmbătă 29 august
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, izolat canicularã dupã-amiaza în special în Câmpia de Vest și în Moldova. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade și 23 de grade.

Duminică 30 august
Vremea se va menține cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza îndeosebi în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil în zona montanã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime, în general, între 14 și 22 de grade.

Luni 31 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza în zona de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime, în general, între 14 și 22 de grade
.

Vremea în Olteniţa
La noapte
Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 15…17 grade.

Umbrele varaVineri 28 august
Vremea va fi cãlduroasã dupã-amiaza, cu o maximã termicã de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 17…18 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 29 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi senin și vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 18…19 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 30 august
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, când se va înregistra o temperaturã maximã în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 grade.

Luni 31 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

81 − 74 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie