Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 28-31 august 2015

Vremea în țară
La noapte

Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între

griechenland, insel lefkada

8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade în Dealurile de Vest și Delta Dunãrii.

Vineri 28 august

Vremea va fi cãlduroasã dupã-amiaza în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 de grade, izolat mai scãzute pe litoral pânã la 27 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în Deltã.

Sâmbătă 29 august
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, izolat canicularã dupã-amiaza în special în Câmpia de Vest și în Moldova. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade și 23 de grade.

Duminică 30 august
Vremea se va menține cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza îndeosebi în vestul și sudul țãrii. Cerul va fi variabil în zona montanã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime, în general, între 14 și 22 de grade.

Luni 31 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza în zona de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime, în general, între 14 și 22 de grade
.

Vremea în Olteniţa
La noapte
Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 15…17 grade.

Umbrele varaVineri 28 august
Vremea va fi cãlduroasã dupã-amiaza, cu o maximã termicã de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 17…18 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă 29 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi senin și vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 18…19 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică 30 august
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, când se va înregistra o temperaturã maximã în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 grade.

Luni 31 august
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =

− 2 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie