Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 30 decembrie 2014-2 ianuarie 2015

Vremea în țară
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasã în regiunile vestice, nordice și centrale, dar local și în celelalte zone. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -17 și -7 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de est și variabil în restul teritoriului. Vor fi ninsori în general slabe local în Muntenia și Moldova și pe arii restrânse în Dobrogea, în estul Transilvaniei și la munte. Vântul va diminua în intensitate, totuși în est și sud-est, dar și în extremitatea sud-vesticã vor mai fi rafale de 40…45 km/h, iar în prima parte a nopții izolat 50…55 km/h în sudul Moldovei, nord-estul Munteniei și Dobrogea, precum și la munte, spulberând zãpada.

Iarna munteMarți, 30 decembrie 2014
Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã vremea va fi deosebit de rece, geroasã în special dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 și -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -19 și -10 grade, mai scãzute în depresiuni, spre – 25 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice și estice, precum și în zona de munte, unde, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse va fulgui. Vântul va mai avea unele intensificãri în estul țãrii și pe crestele montane, temporar spulberând zãpada.

Miercuri, 31 decembrie 2014
Vremea va fi geroasã dimineața și noaptea în toatã țara, dar local gerul va persista chiar și pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -12 și -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 și -10 grade, mai scãzute în zonele depresionare, pânã în jurul a -25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în sud și în est, dar condițiile de fulguialã vor fi reduse. Vântul va avea intensificãri mai ales ziua în Dobrogea, sudul Moldovei și în jumãtatea esticã a Munteniei, precum și la munte, zone unde va mai spulbera temporar zãpada. Pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales în partea a doua a intervalului.

Joi, 1 ianuarie 2015
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã în special în primele ore ale zilei. Cerul va avea înnorãri temporare și, îndeosebi spre searã și noaptea, trecãtor va ninge slab, în jumãtatea de est a țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 și 0 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, local mai scãzute în regiunile sud-vestice. În zonele joase, se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales dimineața și noaptea.

Vineri, 2 ianuarie 2015
Valorile termice vor fi în creștere fațã de intervalul precedent, însã vremea se va menține rece, izolat geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri tempoare; în sud-est izolat va fulgui, iar în regiunile nord-vestice, în cursul nopții, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, ușor mai ridicate în dealurile subcarpatice, iar cele minime se vor încadra între -13 și -3 grade. În zonele joase, cu precãdere din sud și est, local se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales dimineața și noaptea.

Vremea în Oltenița

La noapte
Vremea va fi închisã și rece. Temporar va mai ninge slab, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade.

Marți, 30 decembrie 2014
Valorile termice vor continua sã scadã, vremea devenind deosebit de rece, geroasã în cursul nopții. Cerul va avea înnorãri și trecãtor va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de -5…-4 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -15 grade.

Miercuri, 31 decembrie 2014
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã în mare parte a intervalului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei, când vor fi posibile fulguieli, iar vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea minimã va fi de -17…-15 grade.

Decembrie frumosJoi, 1 ianuarie 2015
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în timpul nopții când trecãtor vor fi condiții de ninsoare slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea minimã va fi de -9…-8 grade. Mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 2 ianuarie 2015
Deși valorile termice vor fi în creștere fațã de intervalul precedent, vremea va fi încã rece. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -10…-8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie