Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 30 decembrie 2014-2 ianuarie 2015

Vremea în țară
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasã în regiunile vestice, nordice și centrale, dar local și în celelalte zone. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -17 și -7 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea de est și variabil în restul teritoriului. Vor fi ninsori în general slabe local în Muntenia și Moldova și pe arii restrânse în Dobrogea, în estul Transilvaniei și la munte. Vântul va diminua în intensitate, totuși în est și sud-est, dar și în extremitatea sud-vesticã vor mai fi rafale de 40…45 km/h, iar în prima parte a nopții izolat 50…55 km/h în sudul Moldovei, nord-estul Munteniei și Dobrogea, precum și la munte, spulberând zãpada.

Iarna munteMarți, 30 decembrie 2014
Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã vremea va fi deosebit de rece, geroasã în special dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 și -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -19 și -10 grade, mai scãzute în depresiuni, spre – 25 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice și estice, precum și în zona de munte, unde, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse va fulgui. Vântul va mai avea unele intensificãri în estul țãrii și pe crestele montane, temporar spulberând zãpada.

Miercuri, 31 decembrie 2014
Vremea va fi geroasã dimineața și noaptea în toatã țara, dar local gerul va persista chiar și pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -12 și -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 și -10 grade, mai scãzute în zonele depresionare, pânã în jurul a -25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în sud și în est, dar condițiile de fulguialã vor fi reduse. Vântul va avea intensificãri mai ales ziua în Dobrogea, sudul Moldovei și în jumãtatea esticã a Munteniei, precum și la munte, zone unde va mai spulbera temporar zãpada. Pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales în partea a doua a intervalului.

Joi, 1 ianuarie 2015
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã în special în primele ore ale zilei. Cerul va avea înnorãri temporare și, îndeosebi spre searã și noaptea, trecãtor va ninge slab, în jumãtatea de est a țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 și 0 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, local mai scãzute în regiunile sud-vestice. În zonele joase, se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales dimineața și noaptea.

Vineri, 2 ianuarie 2015
Valorile termice vor fi în creștere fațã de intervalul precedent, însã vremea se va menține rece, izolat geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri tempoare; în sud-est izolat va fulgui, iar în regiunile nord-vestice, în cursul nopții, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, ușor mai ridicate în dealurile subcarpatice, iar cele minime se vor încadra între -13 și -3 grade. În zonele joase, cu precãdere din sud și est, local se va semnala ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales dimineața și noaptea.

Vremea în Oltenița

La noapte
Vremea va fi închisã și rece. Temporar va mai ninge slab, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de -6 grade.

Marți, 30 decembrie 2014
Valorile termice vor continua sã scadã, vremea devenind deosebit de rece, geroasã în cursul nopții. Cerul va avea înnorãri și trecãtor va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de -5…-4 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -15 grade.

Miercuri, 31 decembrie 2014
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã în mare parte a intervalului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei, când vor fi posibile fulguieli, iar vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea minimã va fi de -17…-15 grade.

Decembrie frumosJoi, 1 ianuarie 2015
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în timpul nopții când trecãtor vor fi condiții de ninsoare slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea minimã va fi de -9…-8 grade. Mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 2 ianuarie 2015
Deși valorile termice vor fi în creștere fațã de intervalul precedent, vremea va fi încã rece. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -10…-8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =

55 − = 47

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie