Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Trei zile de sport cu ocazia sărbătorii dedicată unei aniversări de atestare

Profesor Cristiana Drăgan a pregătit programul sportiv pentru Zilele Orașului 2015, așa cum au fost ele programate de actuala administrație locală. Pentru al 12-lea an consecutiv de prezentare și organizare a unui program sportiv, deși din 2012 data de aniversare a existenței orașului a fost modificată de Petre Țone, Cristiana Drăgan pregătește concursuri diverse ce sunt incluse și în calendarul sportiv și competițional anual al acesteia.
Începând cu 11 aprilie a.c., vor fi trei zile de activități sportive, existând în acest sens și un protocol încheiat între Asociația Județeană Sportul pentru Toți și Primăria Oltenița.

Actiune Cristina

Cristiana Drăgan își dorește ca pe 13 aprilie, a treia zi de activități, să organizeze o festivitate pe care să o dedice jucătorilor veterani de divizia B fotbal de la Navol (fostul Șantier Naval Oltenița) în cadrul căreia să ofere niște premii de excelență sportivilor, dorință împărtășită consilierilor colegi în precedenta ședință ordinară: ”Am dori la Parcul Mare când se va desfășura Campionatul de Fotbal să fie și o festivitate pentru foștii sportivi fotbaliști care au activat la Navol Oltenița în divizia B. Ar fi o acțiune frumoasă să premiem cu o diplomă de excelență, celor care nu mai sunt în viață să le aducem un omagiu, iar pe cei care mai sunt în viață ar fi frumos să-i recompensăm măcar cu o diplomă de excelență și o cupă, o plachetă comemorativă, cum vreți să o numim așa o numim. Am vorbit cu trei dintre acești domni, vreau ajutor din partea dvs fiindcă îi mai cunoașteți. Am ajuns la poziția 13, dar cu siguranță mai sunt destui fotbaliști ai Navol. E un moment frumos, sunt foștii sportivi ai orașului” se adresează Cristiana Drăgan consilierilor locali.

Sedinta Consiliu Local
Festivalul ”Sport.Mișcare.Sănătate” se va desfășura în Parcul Mare Oltenița astfel:

Sâmbătă, 11 aprilie, activități pentru grădinițe și clasele I-IV, astfel:

 • Ora 10,00 : desene pe asfalt, concurs pictură, orientare sportivă coordonată de profesor Florian Pană, alergare în saci, face painting, role, o prezentare de costume de carnaval cu premiere
 • Ora 13,00 : festivitatea de premiere

Duminică, 12 aprilie, activități pentru clasele V-VIII și IX-XII astfel:

 • Ora 10,00 : cros, role, fresbee, șah, tenis de masă, streetball
 • Ora 13,00 : festivitatea de premiere

Luni, 13 aprilie, activități pentru clasele V-VIII, IX-XII și adulți astfel:

 • Ora 10,00 : fotbal ciclul gimnazial și liceal
 • Ora 13,00 : fotbal adulți
 • Festivitate de premiere pentru foștii sportivi ai municipiului
 • Ora 18,00 : festivitate de premiere fotbal adulți

Premiile constau în diplome, cupe, dulciuri pentru copii, materiale promoționale de la Federația Română Sportul pentru Toți și Primăria Oltenița

Președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași și profesor de sport Cristiana Drăgan declară că vrea să se implice și la acțiuni de voluntariat în domeniu sportiv.

Elisabeta Genoa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

68 − = 64

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie