Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Trei zile de sport cu ocazia sărbătorii dedicată unei aniversări de atestare

Profesor Cristiana Drăgan a pregătit programul sportiv pentru Zilele Orașului 2015, așa cum au fost ele programate de actuala administrație locală. Pentru al 12-lea an consecutiv de prezentare și organizare a unui program sportiv, deși din 2012 data de aniversare a existenței orașului a fost modificată de Petre Țone, Cristiana Drăgan pregătește concursuri diverse ce sunt incluse și în calendarul sportiv și competițional anual al acesteia.
Începând cu 11 aprilie a.c., vor fi trei zile de activități sportive, existând în acest sens și un protocol încheiat între Asociația Județeană Sportul pentru Toți și Primăria Oltenița.

Actiune Cristina

Cristiana Drăgan își dorește ca pe 13 aprilie, a treia zi de activități, să organizeze o festivitate pe care să o dedice jucătorilor veterani de divizia B fotbal de la Navol (fostul Șantier Naval Oltenița) în cadrul căreia să ofere niște premii de excelență sportivilor, dorință împărtășită consilierilor colegi în precedenta ședință ordinară: ”Am dori la Parcul Mare când se va desfășura Campionatul de Fotbal să fie și o festivitate pentru foștii sportivi fotbaliști care au activat la Navol Oltenița în divizia B. Ar fi o acțiune frumoasă să premiem cu o diplomă de excelență, celor care nu mai sunt în viață să le aducem un omagiu, iar pe cei care mai sunt în viață ar fi frumos să-i recompensăm măcar cu o diplomă de excelență și o cupă, o plachetă comemorativă, cum vreți să o numim așa o numim. Am vorbit cu trei dintre acești domni, vreau ajutor din partea dvs fiindcă îi mai cunoașteți. Am ajuns la poziția 13, dar cu siguranță mai sunt destui fotbaliști ai Navol. E un moment frumos, sunt foștii sportivi ai orașului” se adresează Cristiana Drăgan consilierilor locali.

Sedinta Consiliu Local
Festivalul ”Sport.Mișcare.Sănătate” se va desfășura în Parcul Mare Oltenița astfel:

Sâmbătă, 11 aprilie, activități pentru grădinițe și clasele I-IV, astfel:

  • Ora 10,00 : desene pe asfalt, concurs pictură, orientare sportivă coordonată de profesor Florian Pană, alergare în saci, face painting, role, o prezentare de costume de carnaval cu premiere
  • Ora 13,00 : festivitatea de premiere

Duminică, 12 aprilie, activități pentru clasele V-VIII și IX-XII astfel:

  • Ora 10,00 : cros, role, fresbee, șah, tenis de masă, streetball
  • Ora 13,00 : festivitatea de premiere

Luni, 13 aprilie, activități pentru clasele V-VIII, IX-XII și adulți astfel:

  • Ora 10,00 : fotbal ciclul gimnazial și liceal
  • Ora 13,00 : fotbal adulți
  • Festivitate de premiere pentru foștii sportivi ai municipiului
  • Ora 18,00 : festivitate de premiere fotbal adulți

Premiile constau în diplome, cupe, dulciuri pentru copii, materiale promoționale de la Federația Română Sportul pentru Toți și Primăria Oltenița

Președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași și profesor de sport Cristiana Drăgan declară că vrea să se implice și la acțiuni de voluntariat în domeniu sportiv.

Elisabeta Genoa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − five =

79 − = 74

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie