Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un bărbat din Mitreni accidentat grav pe DN 4

Ieri, 21 octombrie a.c., spre orele serii, circulația pe DN 4 a fost întreruptă un timp din cauza unui accident produs în jurul orei 17,00 în perimetrul Valea Roșie. Astfel, conducătorul unei autoutilitare Dacia Logan cu număr de București, T. Vasile în vârstă de 52 de ani, din localitatea Mitreni, a pierdut controlul volanului. Potrivit informațiilor preluate de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, inspector Ramona Tudor, accidentul a fost produs cel mai probabil din cauza unor afecțiuni medicale ale șoferului, aspecte ce vor fi cercetate și probate de către polițiști pe parcursul anchetei.

Ambulanta

Coonducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, automobilul a părăsit partea carosabilă  și a intrat într-un copac. Rănile șoferului au fost destul de grave, acesta suferind mai multe fracturi costale. În acest moment se află într-un spital din București pentru investigații medicale.

Aceeași sursă ne informează că se vor face cercetări pentru depistarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =

20 + = 27

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie