Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un bărbat din Mitreni accidentat grav pe DN 4

Ieri, 21 octombrie a.c., spre orele serii, circulația pe DN 4 a fost întreruptă un timp din cauza unui accident produs în jurul orei 17,00 în perimetrul Valea Roșie. Astfel, conducătorul unei autoutilitare Dacia Logan cu număr de București, T. Vasile în vârstă de 52 de ani, din localitatea Mitreni, a pierdut controlul volanului. Potrivit informațiilor preluate de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, inspector Ramona Tudor, accidentul a fost produs cel mai probabil din cauza unor afecțiuni medicale ale șoferului, aspecte ce vor fi cercetate și probate de către polițiști pe parcursul anchetei.

Ambulanta

Coonducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, automobilul a părăsit partea carosabilă  și a intrat într-un copac. Rănile șoferului au fost destul de grave, acesta suferind mai multe fracturi costale. În acest moment se află într-un spital din București pentru investigații medicale.

Aceeași sursă ne informează că se vor face cercetări pentru depistarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

74 − = 71

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie