Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Voi dormi cand voi muri.

Voi dormi cand voi muri.

Succesul înseamnă să cazi de nouă ori şi să te ridici de zece ori.

Nimic nu este mai important decât pasiunea. Indiferent de ceea ce vrei să faci cu viaţa ta, pune pasiune!

Secretul succesului nostru este munca multă, norocul şi sinceritatea şi faptul că niciodată nu ne-am dezamăgit fanii, mereu le-am oferit motive de a mai veni la concertele noastre. Ei ştiu că se va merita să plătescă un bilet la un show de-al nostru.

În fiecare an îmi propun să o las mai moale, dar nu mă pot abţine, aşa că, fac ce simt. Suntem norocoşi că muzica noastră se adresează tuturor generaţiilor, de la copii, adolescenţi, până la persoane de 60 de ani! Asta am sperat mereu să facem, la fel ca cei de la Rolling Stones.

A fi îndrăgostit este egal cu durerea de genunchi.

Nu vei învinge până nu îți va fi teamă că pierzi.

Tot ce am sunt chitara asta, corzile astea și adevărul.

Crezi în dragoste. Crezi în magie. La naiba, crezi în Moș Crăciun. Crezi în alții. Crezi în tine. Crezi în visele tale. Dacă nu o faci tu, atunci cine o va face?

Ia-mă de mână și o vom face. Jur !

Jon Bon Jovi

Născut John Francis Bongiovi Jr., la 2 martie 1962 la Perth Amboy, New Jersey, Jon Bon Jovi este și actor nu doar chitarist și compozitor american, lider și vocalist al formației Bon Jovi.

A fost ales de revista „People” (SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 Bon-Jovi-jpgaceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock. A fost audiat pentru rolul lui Ashe din „The Crow: City of Angels” (1996), dar a pierdut în favoarea actorului francez Vincent Perez.

Are patru copii cu Dorothea Hurley: Rose (b. 1993), Jesse James Louis (b. 1995), Jacob Hurley (b. 2002) și Romeo Jon (b. 2004).

Cântecul „August 7” de pe albumul său solo „Destination Anywhere” a fost dedicat fiicei prietenului și managerului său Paul Korzilius, care a murit la vârsta de 6 ani pe data de 7 august 1996, în circumstanțe misterioase.

Îi place să se uite la filme, să conducă, să doarmă, să mănânce de la fast-food, să meargă la sală, să joace fotbal și, de asemenea, să petreacă timp cu familia și să se joace cu câinele său Copper. Îi place să poarte blugi și cămăși. Are ochii sensibili la lumina soarelui și la fumul de țigară, din acest motiv purtând mereu ochelari de soare. Primăvara are mereu alergii și febră ridicată.

A început să fumeze în 1994 în timpul filmărilor pentru „Moonlight and Valentino”. S-a lăsat o vreme, pentru a fuma din nou după turneul din 1996 din simplul motiv că îi place să fumeze. Mama sa este Carol Sharkey, unul dintre primii iepurași Playboy.Jon-Bon-Jovi1

Acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League). Trupa sa „Bon Jovi” a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”. Albumul „Have a Nice Day” a ajuns pe locul I în Australia, Olanda, Austria, Germania și Canada după doar o săptămână de la lansare.

Grupul Bon Jovi a cunoscut succesul în anii ’80. Trupa și-a continuat succesul și în deceniile următoare, fiind astăzi considerată una din cele mai mari trupe rock a lumii. Bon Jovi a vândut mai mult de 35 de milioane de albume în Statele Unite ale Americii și peste 120 de albume în toată lumea, având la activ concerte live în marile orașe din Asia, Europa, Australia, Canada, Africa de Sud și America de Sud, precum și în orașele mari din Statele Unite.
Bon Jovi a scos 10 albume de studio, 2 albume ”best of” și un album live.
Bon Jovi a avut numeroase hituri în toată lumea precum ”You Give Love a Bad Name”, ”Livin’ on a Prayer”, ”Wanted Dead or Alive”, ”Bad Medicine”, “I’ll Be There for You”, ”Keep the Faith”, ”Bed of Roses”, ”Always”, ”It’s My Life”, “Have a Nice Day”, ”Everyday” și ”Who Says You Can’t Go Home”.

Surse : wikipedia.org, goldfmromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + nine =

79 + = 86

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie